Activiteiten


 
 
Veel leden van BZC vinden het niet alleen heel leuk om te waterpoloën, ze houden ook wel van een feestje of een andere leuke activiteit. Daarom worden er naast de trainingen en wedstrijden ook vele andere dingen georganiseerd.
 
BZC heeft een eigen activiteitencommissie. Deze commissie organiseert allerlei verschillende soorten activiteiten als een filmavondje, feestjes, sinterklaas en natuurlijk de Nacht van B.Z.C.
De activiteitencommissie bestaat uit: Wendy de Groot, Ellen Vermaat, Adeline Heuvelman, Vera van Achthoven, Karin van Meijeren, Frank Verburg en Wendy Aarnoudse.
 
Voor vragen en/of opmerkingen over onze activiteiten kunt u altijd terecht bij: 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Agenda


   

Dinsdag 27 december

19.00-22.00 Mixtournooi voor alle leden, oud leden, ere leden, papa's, mama's, kinderen, broertjes/zusjes, vriendjes/vriendinnetjes enz. in het bezit van minimaal een diploma A en geboren vóór 2004. 

Van tevoren aanmelden is voor de organisatie heel handig en kan t/m 26 december via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ben je meer van beslissen op het laatste moment of je meedoet? Kom dan gewoon naar het zwembad en geef je op in de hal van het zwembad van 18.30 tot 18.45 uur

Vrijdag 30 december

18.00-19.30 Recordwedstrijden.

Opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. vóór 20 december

19.30-21.30 Tussen-Kerst-en-Nieuwjaarsduik

Zaterdag 14 januari Nieuwjwaarsborrel
Zaterdag 8 april Laatste competitiedag: Eindfeest

Vrijdag 23 en zaterdag 24 juni

Nacht van BZC

 

 

 

 

Zwembad De Hofstee

Dijklaan 43

2861DW  Bergambacht

www.bzc-bergambacht.nl

 waterpolo@bzc-bergambacht.nl

zwemles@bzc-bergambacht.nl

  


Copyright � 2016. BZC Bergambacht.